luni, 8 martie 2010

Cartofi copti

Intr-o seara geroasa aveam pofta de ceva special asha ca jumatatea mea a venit cu ideea de a face cartofi copti, cum manca el la bunicul la tara cand era in vacante.

Asha ca am luat 5 cartofi nu prea mari, i-am taiat in jumatati si i-am pus pe o tava in cuptor la copt. I-am lasat aproape o ora, sa se faca bine, i-am incercat cu furculita sa fie facut de tot.

Apoi i-am scos afata, am taiat niste nise in ei si i-am umplut cu cas si branza telemea. I-am mai bagat in cuptor 5 minute sa se topeasca casul si apoi i-am scos, am adaugat smantana pe ei, si eventual puteti adauga si niste cozi de ceapa taiate marunt sau usturoi pisat. Un snack excelent cand aveti chef de ceva mai altfel.

Pentru o reteta low calories puteti sa schimbati smantana cu chefir.

Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu