Aseara eram obositi asha ca am hotarat sa fac ceva gustos si rapid.
Am cumparat acum cateva zile un cas de Rucar si deoarece are un gust mai altfel, am hotarat sa-l fac pane, pentru a scoate un gust mai puternica din el (noua ne place casul cu personalitate care are un gust tare).
Aveti nevoie pentru aceasta reteta de :
[pentru 2 persoane]
- 4 bucati de cas taiate cam de 2 cm grosime
- 2 oua batute ca si pentru omleta
- 1/2 canita de faina intinsa pe o farfurie pentru a putea da casul prin ea
- sare/piper
- 1/2 lingura ulei
Puneti intr-o tigaie ulei, incalziti la foc mediu. Intre timp dati casul prin oul batut in care ati pus sare si piper, apoi prin faina, apoi prin ou din nou si prin faina-repetati de cateva ori pana este tapetat bine cu faina si ou.
Puneti casul in tigaie si prajiti cam 3 minute pe o parte, apoi intoarceti. Casul ca avea o crusta aurie pe ambele parti si va incepe sa curga.
Luati de pe foc si serviti cald cu salata de sfecla rosie si hrean.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu