luni, 8 martie 2010

Paste cu smantana si bacon

Aseara am facut o cina usoara si rapida, pentru ca eram lihniti de foame amandoi. Asadar am gasit prin bucatarie:

  • Paste penne 3 cani (sau orice alte paste)
  • Smantana Napolact o cutie de 250 ml
  • Bacon
  • usturoi
  • cascaval

Am fiert pastele urmand indicatiile de pe cutie.

Intre timp am prajit baconul intr-o tigaie de teflon, fara a adauga ulei sau nimik altceva. Cand baconul s-a topit si s-au format bucatele bine prajite de bacon, l-am luat si l-am scurs pe o farfurie cu servetele de hartie( ca sa absoarba grasimea).

Apoi am scos smantana, am pisat usturoiul si am adaugat bucatile de bacon, le-am amestecat toate si le-am dat la frigider.

Cand pastele au fost fierte, le-am spalat cu apa fierbinte si le-am scurs. Apoi am adaugat sosul de smantana si bacon peste paste. Se pot servi si asa fara a le mai da la cuptor.

Sau se pot asezat intr-un vas de yena, se adauga cascaval pe deasupra si se dau la cuptor pana se topeste cascavalul.

Pofta Buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu