Aseara am facut o cina usoara si rapida, pentru ca eram lihniti de foame amandoi. Asadar am gasit prin bucatarie:
- Paste penne 3 cani (sau orice alte paste)
- Smantana Napolact o cutie de 250 ml
- Bacon
- usturoi
- cascaval
Am fiert pastele urmand indicatiile de pe cutie.
Intre timp am prajit baconul intr-o tigaie de teflon, fara a adauga ulei sau nimik altceva. Cand baconul s-a topit si s-au format bucatele bine prajite de bacon, l-am luat si l-am scurs pe o farfurie cu servetele de hartie( ca sa absoarba grasimea).
Apoi am scos smantana, am pisat usturoiul si am adaugat bucatile de bacon, le-am amestecat toate si le-am dat la frigider.
Cand pastele au fost fierte, le-am spalat cu apa fierbinte si le-am scurs. Apoi am adaugat sosul de smantana si bacon peste paste. Se pot servi si asa fara a le mai da la cuptor.
Sau se pot asezat intr-un vas de yena, se adauga cascaval pe deasupra si se dau la cuptor pana se topeste cascavalul.
Pofta Buna!!!

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu