Am cumparat pangasius saptamana trecuta si am hotarat sa creem o reteta cu ceea ce avem prin frigider si condimentele existente. Asa a iesit aceasta reteta picanta cu gust de legume si cu pestele fraged dar intr-o crusta crocanta. Delicios, va spun. Aveti nevoie de
- 4 fileuri de peste (pangasius)
- 3 cozi de telina verde-taiate cubulete nu prea mici
- 3 catei de usturoi
- sare, piper
- 2 lingurite chili(boia iute)
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa-taiata cubulete nu prea mici
- 1 canita morcovi mici (baby carots) dezghetati(eu ii cumpar in punga inghetati de la supermaerket)
Am dat pestele cu ulei, am condimentat apoi cu boia, sare si piper. Am intins bine condimentele peste peste.
Am pus pestele intr-o tava de teflon si am adaugat ceapa, morcovii, si telina.
Am adaugat si o canita de apa si am dat la cuptor 30 de minute, pana apa s-a evaporat si s-a format o crusta frumoasa pe peste. In ultimele minute am adaugat si usturoiul zdrobit.
Cozile de telina i-au dau un gust fabulos.
Am servit cu orez.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu