joi, 4 martie 2010

Paste cu vinete si ciuperci

Existe nenumarate modele de a prepara mancare de post cu paste. Paste cu sos de rosii si busuioc, paste cu diverse legume, dar astazi ma opresc la paste cu ciuperci si vinete.

Aveti nevoie de:

[pentru 2 persoane]

  • 2 canite de paste
  • 1/2 cutie de ciuperci
  • 1/2 canita de vinete(coapte si curatate) -eu le dezghet cele puse pe iarna
  • 1/2 conserva de rosii decojite taiate bucatele
  • 5-6 masline
  • sare/piper
  • o lingura ulei de masline

Fierbeti pastele. Adaugati uleiul si sare/piper si amestecati bine. Maslinele se curata de samburi si se taie.

Intr-o tigaie se adauga rosiile, ciupercile si vinetele taiate toate cubulete. La sfarsit se adauga si maslinele. Se serveste sosul pe paste.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu