
Avem nevoie de:
- 1 piept de pui
- trei cescute de paste(eu folosesc penne)
- 1/2 unt
- 1 cutiuta de 250 g crema de frisca neindulcita Gran Cucina (o cutiuta galbena o cumpar la Auchan-e situata langa laptele UHT)
- 1 canita de branza parmezan
- 1 catel de usturoi
- piper, patrunjel
- condimente pentru pui la plic
Se prajeste pieptul de pui taiat in cubulete cat mai mici intr-o tigaie non-stick (de teflon) impreuna cu condimentele.
Se fierb pastele dupa indicatiile de pe punga.
Se combina untul si crema de lapte intr-o oala mare in care sa putem adauga si pastele la sfarsit. Se lasa 2 minute sa se topeasca untul si sa se omogenizeze.
Se adauga si canita de branza parmezan se adauga usturoiul pisat si piperul. Se lucreaza repede, pentru ca aceste ingrediente nu au nevoie de mult timp.
Se inchide focul, se adauga pieptul de pui prajit si pastele care au fost scurse de apa. Se amesteca totul.
Se adauga piper si patrunjel pe deasupra dupa gust.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu