joi, 4 martie 2010

Fasole scazuta

Fasolea scazuta este o reteta romaneasca de mancare de post.

Aveti nevoie de:

  • o cana fasole
  • o ceapa
  • un ardei capia
  • un morcov
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare/ piper
  • 2 foi de dafin
  • patrunjel

Fasolea se lasa peste noapte la inmuiat. A doua zi se pune la fiert intr-o oala si cand bobu e aproape fiert se adauga legumele tocate si condimentele.(Daca dispuneti de o cucta puneti totul in cucta si fierbeti totul impreuna)

Se lasa sa fiarba descoperit ca sa scada apa. Cand este gata, opriti focul si adaugati usturoiul tocat. Amestecati si lasati acoperit inca 5-10 min. Serviti cu patrunjel tocat si salata de cruditati.

Nu pot sa spun yumm..ce gustos, dar pot sa spun..Sanatos si de post:)

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu