miercuri, 10 martie 2010

Macaroons

Macaroons cu nuca de cocos sunt niste prajiturele cu o crusta de cocos si moi inauntru. Pentru ca nu am gasit un termen bun pentru a le traduce am hotarat sa pastrez numele lor din State.

Pentru a face cam 30 de bucati aveti nevoie de:

  • 3 albusuri mari
  • 1/2 canita zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 500 g nuca de cocos
  1. Incalziti cuptorul la 180 C.
  2. Ungeti o tava cu ulei sau folositi o tava de teflon, non stick.
  3. Intr-un bol bateti spuma tare cele 3 albusuri, apoi adaugati zaharul si bate-ti pana se formeaza piscuri. Asaugati si sarea si la sfarsit nuca de cocos.
  4. Puneti cate o lingura pe tava pregatita si dati la cuptor. Coaceti cam 25, 30 de minute, pana devin aurii.

Acest desert este specific sarbatoririi Pastelui in State.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu