Macaroons cu nuca de cocos sunt niste prajiturele cu o crusta de cocos si moi inauntru. Pentru ca nu am gasit un termen bun pentru a le traduce am hotarat sa pastrez numele lor din State. Pentru a face cam 30 de bucati aveti nevoie de:
- 3 albusuri mari
- 1/2 canita zahar
- 1/4 lingurita sare
- 500 g nuca de cocos
- Incalziti cuptorul la 180 C.
- Ungeti o tava cu ulei sau folositi o tava de teflon, non stick.
- Intr-un bol bateti spuma tare cele 3 albusuri, apoi adaugati zaharul si bate-ti pana se formeaza piscuri. Asaugati si sarea si la sfarsit nuca de cocos.
- Puneti cate o lingura pe tava pregatita si dati la cuptor. Coaceti cam 25, 30 de minute, pana devin aurii.
Acest desert este specific sarbatoririi Pastelui in State.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu